INGREDIENCE: POSTUP:
2x balení pyškotů 1. do formy na dorty si na dno rozložíme pyškoty. nemusíte
1x balení malin se toho vůbec bát. jen tam toho dejte více klidně dvě řady.
1x balení jahod 2. na pyškoty rozložíme hodně nebo více jogurtu a posype -
1 a 1/2 balení bílého me jej hustou vrstvou kakaa.
jogurtu 3. na kakao rozložíme všechny maliny a jahody, které zde
kakao (granko) máme. zase nebojte se toho je to pak jenom lepší.
šlehačka 4. na jahody a maliny dáme opět hustou vrstvu jogurtu.
pokud je jogurt atd. moc dole ve formě, můžete do dortu dát ještě jedno plato pyškotů a zase se toho nebát. teprve potom co dáte všechny ingredience můžete dát jogurt a pořádně ho posypat kakaem. zbývá nechat tento ůžasný dort pod alobalem ve formě přes noc v lednici. v lednici je dort proto, aby dobře držel tvar až formu odendáte a taky aby byl chuťově lepší.
5. druhý den těsně před podáváním dort ozdopte šlehačkou. v hrnci si udělejte čokoádovou polevu (recept na čokoládovou polevu najdete o odstavec níž, nebo se zeptejte svých blízkých jak se čokoládová poleva dělá) a dort s ní pořádně ze stran opatlejte. na oplácávání dortu nemusíte používat jenom čokoládovou polevu, také se docela často dort opatlává bílým jogurtem.
RADA:
dort zapíjejte horkou čokoládou (jak na horkou čokoládu... najdete také zde na blogu ještě v tomto měsíci únoru)
super konečně je tady i nějakej recept. jupííí jde se vařit
OdpovědětVymazatnapis co se ti libi me se tenhle dort moooc libi miluju ho
OdpovědětVymazatahoj jak se mas ja se mam celkem dobre
OdpovědětVymazatcau ja jsem f.. a jak se jmenujes ty??? asi ela co...
OdpovědětVymazat